imocentral.ro


Ne-am maturizat pe parcursul anilor si am reusit sa ne castigam increderea partenerilor nostri. Ne-am facut timp pentru fiecare client, am abordat cererea si oferta cu interes, motivati fiind de dorinta de a ne sti fiecare client multumit. Am acceptat momentele de esec, intelegand ca din ele am invatat cum sa imbunatatim serviciile noastre. Am depasit de mult gandirea concurentiala si am colaborat cu toti competitorii nostri pentru a putea oferi clientilor servicii de calitate, adaptate nevoilor lor. Impreuna cu partenerii nostri, ne-am modelat si ne-am adaptat la schimbarile intalnite la tot pasul. Pentru ca suntem pasionati de ceea ce facem am imbunatatit serviciile online, oferind clientilor functii avansate de identificare a ofertelor imobiliare Cluj Napoca cautate. In continuare, noi credem ca timpul clientilor nostri este o valoare care nu merita sa fie irosita. Depunem in permanenta eforturi de a oferi serviciile noastre la nivel national. Ne angajam in dezvoltarea de concepte si instrumente noi, care sa ofere un grad ridicat de incredere in echipa imocentral.ro.


homeprovider.ro


Homeprovider.ro activeaza cu success in domeniul inchirierilor in regim hotelier din Cluj-Napoca. Misiunea companiei noastre este de a oferi clientilor experiente si beneficii de neuitat, in spatii relaxante si intime, la costuri inferioare cazarii traditionale la hotel. Asadar, daca te afli in vacanta in Cluj-Napoca, sau doar intr-o calatorie de afaceri, homeprovider.ro te ajuta sa te bucuri de cele mai frumoase apartamente in regim hotelier.


crm.panoro.ro


crm.panoro.ro este un program de management al relațiilor cu clienții, care oferă aplicații pentru companii din domeniul real estate, cu accent pe vânzări și suport.

crm.panoro.ro are capabilități care includ managementul vânzărilor, automatizarea marketingului si managementul relațiilor partenere. Aceste aplicații ajută companiile să gestioneze relatiile cu clienții, să monitorizeze vânzările, să desfășoare campanii de marketing și să furnizeze servicii post vânzare.

De asemenea, cu ajutorul lui crm.panoro.ro utilizatorul poate să gestioneze contactele, să urmărească vânzările, să gestioneze sarcinile și evenimentele, să adauge foarte rapid noi oferte, dar și să urmărească performanța ofertelor mai vechi.

Deoarece timpul este extrem de pretios pentru clientii nostri, am dezvoltat cea mai rapida metoda de introducere a ofertelor de vanzare si inchiriere, alaturi de o integrare API cu cele mai mari portaluri din Romania.

Pe langa toate acestea, crm.panoro.ro face o promisiune ferma tuturor clientilor sai: Nu ne vom opri aici! Vom dezvolta noi functionalitati, in asa fel incat crm.panoro.ro sa fie cea mai puternica unealta din portofoliul tuturor agentiilor imobiliare din Romanina.